KefaloniaVan 14 tot en met 21 mei 2021 organiseer ik weer een reis naar een prachtig Grieks eiland waar ik sinds een aantal jaren helemaal weg van ben: Kefalonia. Ik vind de natuur prachtig, hou van het ongelooflijk heldere water en ervaar daar een fijne en relaxte energie. Het is de perfecte locatie om met een klein gezelschap van maximaal 4 deelnemers, een bijzondere week te gaan ervaren. Een bijzondere week die helemaal over jou gaat. Een week waarin je in alle rust dingen over jezelf kunt ontdekken en vooral mag ervaren dat alles wat je voelt, alles wat je tegenkomt oke is, niet weg hoeft en niet raar is. Een week waarin je leert ervaren hoe het is zonder oordeel naar jezelf  te kijken en begrip voor jezelf en je eigen patronen te ontwikkelen. Een week waarin je gewoon kunt zijn.


Elke dag gaan we in de ochtend aan de slag met verschillende thema's. Per dag zullen we een thema behandelen. De thema's die we gaan onderzoeken zijn: Hoe ga ik om met normen en waarden die ik als kind hebt meegekregen, hoe ga ik om met emoties en hoe is de balans tussen mijn mannelijke en mijn vrouwelijke energie, hoeveel ruimte mag/durf ik in te nemen voor mezelf en geef ik mijn grenzen op tijd aan, hoe ga ik om met liefde geven en ontvangen en hoe is de relatie tussen mijn hoofd en mijn hart, op welke manier geef ik uiting aan mezelf. Dit doen we door middel van  verschillende werkvormen: meditaties, visualisaties, innerlijk kind werk en opstellingen. Je hoeft niet bekend te zijn met deze werkvormen om deel te nemen, het enige wat ik belangrijk vind is dat je nieuwsgierig bent. Nieuwsgierig naar wat je in jezelf tegenkomt en nieuwsgierig naar wat anderen ervaren binnen deze thema's. 's Middags ben je vrij, maar is er wel de mogelijkheid voor een individuele healing of een coaching gesprek.


Tijdens deze reis wordt je geheel verzorgd: dit bestaat uit: eten en drinken, vlucht en accomodatie in een prachtige villa met privé zwembad in de mooie havenplaats Fiskardo en alle door mij begeleide sessies. De kosten zijn  €1400. Ik organiseer voor we vertrekken een bijeenkomst zodat je de andere deelnemers vast leert kennen.

Ik vind het wel belangrijk, wanneer je geen klant van me bent, om je eerst persoonlijk te ontmoeten zodat we even kunnen kennismaken, ik je wat dingen uit kan leggen over mijn werkwijze en ik eventuele vragen die je hebt, kan beantwoorden.


Tijdens onze reis word ik ondersteund door Mariette Vriend, zij zal ervoor zorgen dat alle randvoorwaarden om er een heerlijke week van te maken in orde zijn. Mariette zal ook aanwezig zijn tijdens de kennismakingsavond.


Mocht je na het lezen van dit bericht enthousiast zijn geworden, neem dan contact met me op. Je kunt me mailen op j.smits@essenca.nl of bellen op 06 4709 7489
Copyright  © Essenca  All Rights Reserved