Reizen voor persoonlijke ontwikkeling

Reizen voor persoonlijke ontwikkeling

Weekend naar Appelscha

Van denken naar voelen


Dit weekend is een uitnodiging om uit je hoofd en in je gevoel te komen, te onderzoeken wat er in jou leeft, dit te erkennen, te accepteren en te helen.We werken in een klein groepje van 4 mensen waardoor je in een veilige, intieme sfeer kunt ervaren, onderzoeken en leren.


Programma:


- Vrijdagavond:

contact maken met het innerlijk kind in ons


- Zaterdagochtend:

Stilte wandeling


- Zaterdagmiddag:

Paardencoaching; Een paard is altijd op zoek naar verbinding en kan snel aan het licht brengen wat zich werkelijk, vaak onbewust en op een diepere laag in jou afspeelt. Een prachtige manier van kijken naar jezelf.


- Zondag: Zielsreis met plantmedicijn Chocobliss

Door een zielsreis te maken met het plantmedicijn Chocobliss ervaar je een innerlijke reis naar diepere bewustzijnslagen. Het plantmedicijn heeft als intentie het helen van je ziel en geeft je de begeleiding en inzichten die je op dat moment nodig hebt. Het haalt je uit je hoofd en in je hart.


Tijdens deze zielsontmoeting laat het medicijn jou zien en voelen wat er in jouw ziel leeft en wat het nodig heeft om weer heel te worden. Jezelf erkennen, accepteren en helen is het grootste cadeau wat je je jezelf kunt geven. Belemmerende patronen krijgen hierdoor minder de ruimte en de ziel kan handelen vanuit vertrouwen ipv vanuit angst. Zie voor meer info het kopje zielsreis op de website.Wanneer: 10 t/m 13 november 2023

Waar: We verblijven in een prachtige boerderij in Appelscha aan de rand van het Drents/Friese wold. Een prachtig natuurgebied. Je hebt een slaapkamer voor jou alleen tot je beschikking.

Kosten: €525,- euro incl accommodatie, eten en drinken. Betalen in termijnen is altijd bespreekbaar.


Begeleiding door Josanne Bruyne van Essenca. De paardencoaching wordt begeleid door Gelland Kingma. Assistentie tijdens het hele programma door Ingrid de Geus en Mariette Vriend. Mariette verzorgt ook de maaltijden.


Mocht je na het lezen van dit bericht enthousiast zijn geworden, neem dan contact met me op.

Buitenlandreis - week

Elk jaar organiseer ik een reis naar het buitenland voor zelfontwikkeling .

Dit jaar ga ik in de Belgische Ardennen aan de slag.


Een voornemen waar achter de schermen hard aan gewerkt wordt is om volgend jaar een meerdaagse reis te organiseren waarin ceremonies met plantmedicijnen centraal staan.Deze reis zal georganiseerd en begeleid worden door mijzelf en mijn partner, samen met een goede vriend die ook met plantmedicijnen werkt en zijn partner.

We zijn op zoek naar een prachtige locatie in Griekenland, Portugal of Ibiza.


Meer info, data en prijzen volgen nog. Wel kan je vast contact opnemen mocht je nu al weten dat je daar bij wilt zijn. Er zullen een beperkt aantal plaatsen zijn.Contact


Josanne Bruyne


mail: j.bruyne@essenca.nl

Telefoon: 06 4709 7489

Adres praktijk:

Bijgebouw Baarsdorpermeer 32, Zuidermeer