Ervaringen weekend Appelscha

Ervaringen weekend Appelscha

Een weekend Appelscha. Eigenlijk puur op mijn eerste gevoel afgegaan en mij gewoon opgegegeven.Ontzettend spannend hoe dit zal gaan.Is Josanne wel echt zo'n leuke vrouw als ik dacht en wat voor mensen zijn daar verder dan allemaal.

Al snel bleek dat er helemaal niks mis is met mijn eerste gevoel. Als een warm bad met andere mensen die elkaar perfect aanvoelen. Eigenlijk hetzelfde gevoel wat ik heb ervaren bij mijn eerste ontmoeting met Josanne, dat warme bad.Wat ook zo heerlijk is , is dat er altijd ruimte is voor humor, om het lekker luchtig te houden en goed bij mezelf te blijven. Voor mij een waardevol weekend om nooit te vergeten.


Danielle


Onwijs bedankt voor dit bijzondere weekend. Dit had ik van tevoren niet kunnen bedenken.

Ben ontzettend moe maar kijk terug op een bijzonder weekend met elkaar.


Noortje


Het was onbeschrijflijk bijzonder.Nu lekker uitrusten en op naar een mooie toekomst.


Anneke


A llemaal bedankt voor jullie

P ersoonlijke betrokkenheid

P ositieve inbreng

E cht heel waardevol om met

L iefdevolle mensen 

S amen te werken en onze 

C hakra’s te mogen openen in 

H armonie en vertrouwen

A  lle liefde en goeds toegewenst


Muriel


Wat ik vooral geleerd heb dit weekend is dat het ondanks mijn angsten en enorme innerlijke strijd belangrijk is om toch naar mijn gevoel te luisteren, hoe moeilijk dat soms ook is. Sinds dit weekend weet ik dat ik dat voelen prima kan en ik hier dus niet aan hoef te twijfelen.Dat zal ervoor zorgen dat beslissingen op basis van gevel mij steeds beter af zullen gaan.

Geen struisvogel praktijken meer voor mij.


Brenda

Het was een fantastisch weekend. Vier totaal onbekenden van elkaar hebben met behulp van de oefeningen zich open opgesteld en hun gevoel getoond. Ik kan dit niet anders omschrijven dan dat we de pure versie van onszelf lieten zien in het weekend. We konden met elkaar onze diepste gevoelens en frustraties bespreken. Ik had dit nooit verwacht mee te maken. De oefeningen en opdrachten maakten dat we ons veilig voelden om ons eerlijk en open op te stellen. De sfeer was gewoon perfect, we hebben gehuild en ook heel veel gelachen. En na het weekend heb ik zoveel meer kennis van mijn gevoel en heb ik meer begrip voor mezelf gekregen. Ik heb mezelf echt weer een stukje beter leren kennen.


Lara
Contact


Josanne Bruyne


mail: j.bruyne@essenca.nl

Telefoon: 06 4709 7489

Adres praktijk:

Bijgebouw Baarsdorpermeer 32, Zuidermeer